Inred med tavlor och speglar

Tavlor, posters, speglar och konst är några saker du kan använda för att snabbt få en förändring i ditt hem. Hos BGA finns speglar, ramar, posters och fotoalbum som du kan använda för att piffa upp ditt hem.

Inreda med speglar

För att förstora ett rum är avlånga speglar perfekta. Att ställa en fin golvspegel så att den reflekterar ljuset runt i rummet gör att rummet upplevs som mycket större än vad det faktiskt är. Avlånga speglar går också att ha vågrätt, vilket gör att väggen kommer upplevas längre. Solspeglar är också populära i inredning. De ger karaktär till ett rum och passar väldigt bra tillsammans med svartvita tavlor. Runda speglar är allmänt omtyckta och dessa speglar passar i de flesta rum. De är väldigt snygga och fungerar att använda i inredningen på olika sätt.

Inreda med ramar och posters

Att inreda väggarna i ett hem är ett roligt projekt och det går att variera i oändlighet med ramar, posters och andra motiv i ett rum. Ett tips är att se till att välja ramar som passar ihop med övriga inredningen för att helheten ska bli bra. När du ska inreda ditt hem, planera då för hur du vill att det ska se ut där allt från möbler till detaljer ger ett sammanhängande intryck. Något som du alltid kan göra med dina tavlor är en tavelvägg, den blir aldrig riktigt otrendig.

Var kreativ med dina tavlor och posters

När du ska placera ut dina posters i hemmet kan du låta fantasin flöda. Posters behöver inte alltid ha en ram utan fungerar att hänga upp som de är. Till exempel på anslagstavlan eller på kylskåpet. De kan också passa att ställa i exempelvis ett fönster. När du ska välja ut dina posters kan du gärna tänka att du ska ha ett tema som till exempel växter, djur eller en specifik färgskala. Det kan vara en fördel att matcha färgerna i bilderna med väggfärgen. Vill du måla om hemma och matcha med posters är jordnära färger trendigt och en trend som är här för att stanna ett tag.