Så skapar du myskänsla i sängen

En säng är så mycket mer än bara än sovplats. Den ska vara mysig, harmonisk och inbjudande. Det kan du ordna enkelt genom att bädda den med härliga och mjuka lakan som passar med resten av rummet. Först och främst bör du fundera på vilket material du vill använda. Många gillar mjuka och härliga sidenlakan som också är väldigt skonsamma mot ditt hår. Andra vill ha mjuka och sköna lakan i ekologisk bomull, vilket inte är lika glatt. Det finns inget rätt eller fel utan det är en smaksak vad du föredrar.

 

Glöm inte bort ett lyxigt överkast

Om du inte redan har anammat det bör du göra det till en vana att bädda sängen varje dag. Det ger ett hemtrevligare intryck och ger dig en bra start på dagen. Då får du också chansen att lägga på ett fint överkast som passar perfekt till dina lakan. Hos Laliving.se hittar du flera varianter som är eleganta och exklusiva samt i lantlig stil. Var inte rädd för att blanda in lite mönster eller färg när du väljer ett överkast. Speciellt om resten av rummet är ganska neutralt. För dig som vill ha en lite mer neutral färg kan du välja bland bruna och vita modeller, bara för att nämna några exempel.

Matcha med snygga och mysiga kuddar

Kuddar i olika storlekar och färger är ett perfekt sätt att skapa äkta myskänsla i din säng. Investera i några olika prydnadskuddar som får ligga på toppen av sängen ovanpå överkastet. Välj tyger och motiv som matchar ditt överkast och som skapar harmoni i resten av rummet. Om du vill ha tips på vad du ska gå efter så kan du försöka skapa lite hotellkänsla i ditt sovrum och med din säng. Det ska kännas lite lyxigt att komma hem helt enkelt. Du kan hitta en massa inspiration på nätet om du är osäker på var du ska börja.