Vanliga inredningsmissar

Det finns egentligen hur många missar som helst du kan göra när du ska inreda ditt hem. Många av missarna är dock sådant som vissa inte anser är en miss utan ett personligt val. Ett exempel är att köpa allting på ett och samma ställe. Givetvis kan du göra detta och på så sätt skapa en snygg inredning. Men för att verkligen sätta din smak på det hela kan det vara bra att besöka flera butiker för att få tillgång till ett bredare utbud.

Hos Metro Mode kan du hitta fler tips på sådant du bör undvika och vad du kan göra istället.

 

En vanlig miss är att du inte mäter rummet innan du börjar placera ut möbler och dekorationen. Genom att ta reda på rummets alla mått kan du lättare planera hur du ska placera ut alla möbler. Det kan också vara ett bra sätt att veta hur stora möblerna kan vara utan att få rummet att kännas litet och trångt.

En sista miss, som vissa inte anser är en miss, är att inreda efter väggarna. Trots att de flesta väljer att placera de flesta möblerna mot en vägg kan inredningen se mer intressant ut ifall du inte gör detta. Placera istället möblerna en halvmeter till en meter ifrån väggarna.